Disznótoros És Tepertős Pogácsa (Pork with crackling cake) video
Hungarian
A Füstölt disznótoros összeállítás mangalica termékekből készült. Szerepel benne disznósajt, kolbász, szalámi, májas hurka valamint különböző sajtok és zöldségek. A tálaláshoz egy erre a célra igazán megfelelő fa tálat használunk. Felszeleteljük a mangalica szalámit, a disznósajtot, májas hurkát. Majd elhelyezzük a szeleteket a tálon, és mindegyik termékből egészben is teszünk mellé. Erős paprikát, kaliforniai paprikát, zöldpaprikát, lilahagymát, sült szalonnát, kecskesajtot, juhsajtot darabokra vágjuk és ízlésesen a tálra helyezzük. Ha tehetjük, házi kenyérrel és borral fogyasszuk.
A tepertős pogácsa elkészítése: A hozzávalók 1:1 arányban, így 1kg darált tepertő, 1 kg liszt. Lehet 25dkg tepertő - 25 dkg liszt is. Így a 25 dkg tepertőhöz hozzáadunk 10 dkg lisztet, a maradék 15 dkg lisztből tésztát készítünk. Amely tészta só, bors, tojássárgája, víz, rum vagy ecet és a 15 dkg lisztből áll. A tepertővel eldolgozzuk a 10 dkg lisztet, és belecsomagoljuk a tésztába. A hajtogatás nagyon fontos: a tésztát a nyújtódeszkára tesszük, egy kis lisztet szórunk a tetejére, és a nyújtófával téglalap alakúra nyújtjuk. Ezután a két szélét a közepéig behajtjuk (szimplán hajtjuk), majd újból téglalap alakúra nyújtjuk. Szintén a két szélét a közepéig behajtjuk, az így kapott alakzatot félbe hajtjuk (duplán hajtjuk). Ezután olyan vastagságúra nyújtjuk, hogy ki tudjuk szaggatni pohárral, vagy pogácsaszaggatóval. Szaggatás előtt beirdaljuk a tetejét, hogy szép legyen. Kizsírozott tepsibe tesszük, tojássárgájával megkenjük, és 15-20 percig sütjük. Jó étvágyat kívánunk!
English (translated by Google, so it isn't perfect):
A compilation of smoked pork products from mangalica. It contains pork, sausage, salami, liver sausage and various cheeses and vegetables. The garnish is a really appropriate for this purpose using a wooden bowl. Mangalica slice of salami, a disznósajtot, liver sausage. Then place the slices on a platter and each product we do whole pack. Hot pepper, bell peppers, green peppers, red onions, fried bacon, goat cheese, goat cheese, cut into pieces and place the bowl nicely. If you can, homemade bread and drink wine.
The crackling scones Preparation: The ingredients of 1:1, so 1kg minced Greaves, 1 kg of flour. Maybe 25dkg greaves - 25 ounces of flour as well. So the 25 ounces bacon add 10 ounces of flour, the remaining 15 ounces of flour dough. A pasta salt, pepper, egg yolks, water, rum or vinegar is made from flour and 15 ounces. The crackling eldolgozzuk 10 ounces of flour, and belecsomagoljuk the batter. The folding is very important: we make the dough from the nyújtódeszkára, Sprinkle a little flour on top and a rectangular shape nyújtófával offer. Then the two edges of the middle entrance (single drive), and then again into a rectangular shape are provided. Also in the middle of the two edges of the entrance, the resulting shape Fold it in half (double drive). Then, providing you with a thickness that can tear off glass, or pogácsaszaggatóval. Szaggatás beirdaljuk before the roof to be beautiful. We greased baking sheet, brush with egg yolk and bake for 15-20 minutes. Enjoy your meal!
Tags:
Pork Crackling cakes videó recept frankóságok receptvideó Chef Frank Alexander prescriptio nmangalica products brawn salami liver sausage Greaves cake
Disznótoros Tepertős pogácsa videó recept frankóságok recept videó Frank Sándor mesterszakács recept mangalica termékek disznósajt szalámimájas hurka tepertő sütemény
http://www.torzsasztal.com/
http://www.fehertoihalaszcsarda.hu/
http://hungarianbookstore.com/
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment